Computerwinkel Oss

Bent u op zoek naar een goede desktop, laptop, tablet of nieuwe telefoon? Dan bent u bij onze computerwinkel in Oss aan het juiste adres! In onze winkel bieden we zowel refurbished als nieuwe apparaten aan. Daarnaast vindt u in onze winkel veel accessoires van hoge kwaliteit. U kunt ons assortiment zowel online als in onze fysieke winkel bekijken. Naast dat we een computerwinkel in Oss hebben, heeft FST Computers namelijk ook een webshop. Plaatst u een bestelling van meer dan € 100? Dan betaalt u geen verzendkosten!

Over het assortiment van onze computerwinkel in Oss

In onze computerwinkel in Oss vindt u zowel nieuwe apparaten als refurbished toestellen. We hebben desktops, laptops, tablets, mobiele telefoons en printers. Onze refurbished apparaten functioneren net zo goed als een nieuw toestel. Deze apparaten zijn grondig nagekeken en alle defecte of versleten onderdelen zijn vervangen. Het voordeel van een refurbished apparaat is dat u veel minder betaalt, maar wel over een goed functionerend toestel beschikt. Bovendien is een refurbished apparaat ook een milieuvriendelijke keuze. Uiteraard bieden wij u ook garantie op een refurbished laptop, desktop of mobiele telefoon.

In onze winkel kunt onder meer terecht als u een gaming laptop wilt bestellen. Maar ook als u een nieuwe laptop nodig heeft voor uw werk, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we ook veel accessoires, zoals netwerkapparatuur, harde schijven en monitoren. Krijgt u graag advies of heeft u vragen over een specifiek product uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of vraag het de specialisten tijdens uw bezoek aan de computerwinkel in Oss.

computerwinkel oss

Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres

In onze computerwinkel in Oss kunt u niet alleen hardware aanschaffen, maar bent u ook aan het juiste adres voor reparaties. Heeft u last van een trage laptop of functioneert uw smartphone niet langer naar behoren? Kom dan gerust langs onze computerwinkel in Oss, zodat wij het toestel voor u kunnen repareren. Wij hebben veel ervaring met reparaties. Onze refurbished toestellen worden immers ook vakkundig gecontroleerd en gerepareerd, alvorens we deze te koop aanbieden.

Heeft u vragen of krijgt u graag advies?

Heeft u vragen over ons assortiment of krijgt u graag advies? Neem dan contact met ons op of kom langs onze fysieke winkel. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@fstcomputers.nl of door te bellen naar 0412 – 480020. Daarnaast kunt u ons ook whatsappen op 06 – 44180044.