Refurbished laptop Windows 11

Zoekt u een refurbished laptop met Windows 11? Zoek dan niet verder, want bij FST Computers hebben we de perfecte laptop voor u! Refurbished laptops zijn gebruikte apparaten die volledig gecontroleerd en gerepareerd zijn. Een refurbished laptop met Windows 11 doet het dus perfect, maar u betaalt veel minder dan voor een nieuw model. Zoekt u een goede laptop voor uw werk of om mee te gamen? Dan raden we u aan om ons assortiment te bekijken. Wij hebben namelijk veel refurbished laptops op voorraad.

Bekijk ons assortiment online of in de winkel

Zoekt u een refurbished laptop met Windows 11? Dan kunt u ons assortiment online bekijken en eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Plaatst u hier voor 17:00 uur een bestelling? Dan heeft u de refurbished laptop met Windows 11 morgen al in huis! En als u voor meer dan € 100 bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

Behalve en webshop, hebben we ook een fysieke winkel in Oss. Hier vindt u ons op het Titus Brandsmaplein nr. 18. Naast refurbished laptops vindt u hier ook computers, tablets, smartphones, accessoires en nieuwe laptops.

Over ons aanbod refurbished laptops

Bij FST Computers vindt u altijd wel een geschikte refurbished laptop met Windows 11. Wij kopen deze laptops in, controleren ze volledig en vervangen de onderdelen die aan vervanging toe zijn. Daarnaast voorzien we de laptop altijd van een schone installatie van Windows 11, de nieuwste versie van Windows. U kunt er dus zeker van zijn dat het toestel naar behoren werkt. Uiteraard krijgt u ook garantie op onze refurbished toestellen.

Het voordeel van een refurbished laptop met Windows 11 is dat u voor relatief weinig geld een goede laptop krijgt. De laptops doen vaak niet onder voor een nieuwe laptop, maar kosten aanzienlijk minder. Daarnaast is het ook beter voor het milieu om voor een refurbished laptop met Windows 11 te kiezen.

Neem gerust contact op bij vragen

Heeft u vragen over een refurbished laptop met Windows 11 uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op. U kunt daarvoor mailen naar info@fstcomputers.nl of bellen naar 0412 – 480020. Daarnaast zijn we ook per WhatsApp te bereiken op 06 – 44180044. Wij helpen u graag door u van advies te voorzien en door uw vragen te beantwoorden. Brengt u een bezoek aan onze fysieke winkel? Ook daar staan onze specialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Refurbished laptop Windows 11