Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (geldt niet voor B2B voor zakelijke bestellingen)

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fstcomputers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

in3 contract ontbinden?
Indien u een contract bent aangegaan via In3 en u wilt het contract ontbinden, rekenen wij over het hoofdsom 5% van uw order en administratie kosten in verband met annulering. Deze annuleringskosten moeten eerst worden voldaan, voordat we het contract met In3 kunnen annuleren. U krijgt per mail een factuur toe gestuurd die u zo snel mogelijk moet betalen.

Voorwaarden
– Het product dient te worden ontvangen zoals deze bij het verzonden is verstuurd. Dit houdt in: verpakkingen, plastic, stickers en papieren.
– Mocht u de bestelling willen annuleren dient u ervoor te zorgen dat het product binnen 14 dagen bij ons binnen is.
– Bij constatering van schade of gebruikssporen kan een prijs vermindering ter sprake komen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@fstcomputers.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Formulier herroepingsrecht bedenktijd:

Klik hier

Vul het retourformulier in om jouw retour aan te melden.

    Wat wilt u retourneren?